Renault Twitch Tournament o 400 000 Kč je v plnom prúde

25.10.2023 09:26

Ak máte radi rýchle jazdy, októbrové a novembrové večery vám prinesú zaujímavé spestrenie. Odštartoval totiž Renault Twitch Tournament, na ktorom sa predstavia najznámejší streameri v stredoeurópskom priestore! České a slovenské hviezdy spoločne na jednej štartovnej čiare, v banku je pripravených hneď 400 tisíc korún! Akcia prebieha každú nedeľu od 19:00, sú na ňu srdečne pozvaní všetci milovníci online pretekania. Nestačí len držať nohu na plyne, víťazi budú potrebovať aj podporu svojich fanúšikov.

 

Kto je na štartovej listine?

Sú to streameri, ktorých vo vodách tuzemského internetu pozná snáď úplne každý. Agraelus, Herdyn, Czechcloud, Restt a Haiset. Presne to je pätica, ktorá nebude chýbať na štartovej listine pretekov Renault Twitch Cupu.

Gamingový turnaj prebieha už od 12. októbra 2023, veľkolepé finále bude na programe 20. novembra. Pokiaľ máte radi závodné hry, postupne si prejdete celú ich históriu. Zaplesá najmä srdce pamätníkov, ktorí presedeli desiatky hodín za volantmi svojich PC a konzol.

Zapojiť sa môže každý, ak sa na vás usmeje šťastie v súťaži a trafíte víťaza jazdy vo Wreckfeste, dočkáte sa skvelých cien. Táto súťaž štartuje už 24. októbra, nezabudnite preto čo najskôr tipovať!

 

Známa automobilová značka Renault často organizuje takéto akcie, na tej budúcej by ste sa mohli zúčastniť aj vy.

 

Pripravených je cez 30 pretekárov

Viac ako tri desiatky mien, to je štartovacia listina, ktorá vyzerá skoro ako vo Formule 1! Preteky budú prebiehať na platforme Twitch, postupne sa pozriete na Forzu Horizon 5, Trackmanii, Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged a Wreckfest. Na záver vás čaká ešte jedno stretnutie v populárnej hre Forza Horizon. Pár búračiek iste nikoho rozhodí, zvlášť vo Wreckfeste čaká kráľa českého internetu poriadna výzva! Netradičné arkádové trate, ktoré vedú ulicami miest i miestami obytných domov v Hot Wheels a originálna zábava v Trackmanii, kde vozidlá atakujú rýchlostné rekordy 21. storočia. Dobre si to vychutnajte, veď vôňa benzínu je všade naokolo!

 

Zarábať sa dá aj hraním hier

Ak máte svoju obľúbenú hru, stačí, keď s ňou zoznámite všetkých na svojom profile. Ukážte, ako sa to hrá, skúšajte nové taktiky, nasaďte vtipný komentár a divácky ohlas sa čoskoro dostaví! Ak vám rodičia hovorili, že takéto hranie nebude nikdy k ničomu, možno sa trochu pomýlili. Stačí len vedieť, ako svoje schopnosti správne uplatniť a začať môžete už dnes!

 

Tento turnaj o 400 000 Kč je zatiaľ dostupný iba pre streamerov (prečítajte si tiež článok Ako sa stať streamerom a čo všetko obnáša táto práca). V budúcnosti by mohol byť podobný turnaj pre všetkých vášnivých hráčov.

 

Ak môžete, podporte môj projekt lajknutím či zdieľaním na sociálnych sieťach. Je to to najmenej, čo môžete pre mňa a pre rast tohto webu urobiť. Takisto budem rád, ak sa pripojíte do mojich facebookových komunít. Prvá komunita je zameraná na tému zárobok na internete (tu je odkaz), v druhej skupine zverejňujem seriózne príležitosti na prácu z domu (odkaz nájdete tu). Označte ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Renault Twitch Tournament o 400 000 Kč je v plnom prúde

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok